Egalisatie zand en grond

Laser-egalisatie: voor het egaliseren van bedrijfsterreinen en hallen, infra-projecten, maar ook landschappen, paardenbakken en tuinen hebben wij een minitractor met zogeheten lasergestuurde kilverbak. Deze kilverbak hebben wij zo laten bouwen dat hij ook aan onze 3-tons minishovel gekoppeld kan worden, zodat wij hem zowel duwend als trekkend gebruiken. Voor mooi en schoon werken kunnen we de beste montagetoepassing kiezen.

Voor het glad afwerken, eindresultaat zonder bandensporen, hebben wij nog een glijplaat die onder de wielen gemonteerd kan worden d.m.v. snelsluitingen.

Met deze kilverbak/leveler kunnen wij o.a. zand, puin en grond egaliseren. Onze multifunctionele laser kunnen wij niet alleen op waterpas, maar ook op dubbel afschot tot wel 25% of op enkel afschot instellen.

Door de diverse aankoppelmogelijkheden, zowel achter de minitractor als aan de midishovel, kunnen we de diverse ondergronden goed berijden en bewerken.

De breedte van de levelerbak is slechts 145 cm en hydraulisch verstelbaar tot 190 cm. Door deze relatief smalle machinemaat kunnen we op de meeste plaatsen komen en het werk uitvoeren.