LASER EGALISATIE

Laser egalisatie:

Voor het egaliseren van bedrijfs hallen/terreinen, infra-projecten, maar ook landschappen, paardenbakken en tuinen hebben wij een minitractor met zogeheten lasergestuurde kilverbak, 

deze kilverbak hebben wij zo laten bouwen dat deze ook aan onze 3 tons minishovel kan hier kunnen wij hem zowel duwend als trekkend gebruiken, voor mooi en schoon werken kunnen we de beste montage toepassing kiezen.

Voor het glad afwerken, eindresultaat zonder bandensporen hebben wij nog een glij plaat die onder de wielen gemonteerd kan worden dmv. snelsluitingen.

Met deze kilverbak/leveler kunnen wij oa. zand, puin en grond egaliseren, met onze multifunctionele laser kunnen wij niet alleen waterpas maar ook dubbel afschot tot wel 25%  op of afschot instellen.

Door de diverse aankoppelmogelijkheden zowel achter de minitractor als aan de midishovel kunnen we de diverse ondergronden goed berijden en bewerken.

De breedte van de levelerbak is slechts 145 cm en hydraulisch verstelbaar tot 190 cm door deze relatief smalle machinemaat kunnen we op de meeste plaatsen komen en het werk uitvoeren.